Nevesinje

Braća pokušala reketirati privrednika, on u samoodbrani upucao jednog od njih

policija_rs_0

Jednoj mladoj osobi ljekari se bore za život

Kasno večeras, nešto prije ponoći, u Nevesinju je došlo do pucnjave i fizičkog obračuna u kojoj su, prema mojim saznanjima, ranjene i teško povrijeđene dvije osobe.

Napisao je ovo sinoć na svom blogu Nebojša Vukanović, narodni poslanik.

On je dodao da su povrijeđeni prevezeni u bolnicu. Jednoj mladoj osobi, navodi on ljekari se bore za život.

– Prema saznanjima i informacijama iz Nevesinja dvojica braće, od ranije poznata policiji, napali su noževima jednog privrednika iz Nevesinja u pokušaju da ga reketiraju i iznude novac. Privrednik je nakon kraće rasprave zadobio udarac nožem, a potom je pucao u samoodbrani i teško ranio jednog napadača – naveo je Vukanović.

Kako je potvrđeno iz PU Trebinje, PS Nevesinje oko 23.15 je prijavljeno da je u mjestu Batakovici, opština Nevesinje, ispred porodične kuće osobe inicijala A.R. došlo do sukoba između osoba inicijala A.R. i S.S. sa jedne strane i osoba inicijala M.B. i J.B. sa druge strane.

– Tom prilikom osobi A.R. su nanesene povrede hladnim oružjem (nožem) u predjelu ruku i ramena dok je osoba S.S. povrijeđena na isti način u predjelu kičme. Takođe, povrede u tom sukobu osoba A.R. je iz vatrenog oružja nanijela osobi A.B. u predjelu stomaka – rekli su iz policije.