Crna hronika

Banja Luka

Bubnjević o ubistvu Tatića: Pištolj je slučajno opalio

21/06/2019
Nezavisne novine

Tatić je ubijen u srijedu na svom kućnom pragu u naselju Lazarevo dok je branio sina Dejana

Za dvadesetosmogodišnjeg Banjalučanina Aleksandra Bubnjevića, osumnjičenog za ubistvo sugrađanina Miroslava Tatića (52), Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci predložilo je jednomjesečni pritvor.

Kako je u petak saopšteno iz Tužilaštva, pritvor je predložen zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao uništiti tragove važne za krivični postupak i uticati na svjedoke, kao i zbog same težine krivičnog djela i uznemirenja javnosti.

Tatić je ubijen u srijedu na svom kućnom pragu u naselju Lazarevo dok je branio sina Dejana, a kako Nezavisne nezvanično saznaju, Bubnjević je prilikom saslušanja rekao da je svjestan šta je učinio, te da je pištolj slučajno opalio.

Bubnjeviću na teret stavljaju da je, zajedno s maloljetnicom N.Ć., 19. juna oko 23 sata došao do kuće porodice Tatić u banjalučkom naselju Lazarevo, u Ulici Branka Popovića, s namjerom da dobije obrazloženje šta se prethodne noći desilo na rođendanskoj proslavi i zašto šire glasine o njegovoj djevojci. Kada je kod kuće zatekao samo Miroslava, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba ubio ga je hicem iz pištolja nepoznate marke, koji je donio sa sobom.

Bubnjević je potom pobjegao s mjesta zločina i sat kasnije policija ga je uhapsila u blizini parka “Mladen Stojanović” u Banjoj Luci u “mercedesu 190”, u kojem je zatečena i maloljetna djevojka.

Komentari

Autor: Nezavisne novine

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.