Mostar

Četiri maskirane osobe izvršile oružanu pljačku nad radnicima “Delta security”

FOTO: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Ilustracija

U 10.40 sati Policijska uprava Mostar obaviještena je da je nad djelatnicima ‘Delta security’ izvršeno razbojništvo dok su se kretali na Bišću polju

Četiri maskirane osobe u četvrtak, 11. maja, izvršile su razbojništvo nad radnicima “Delta security” dok su se kretali na Bišću polju, te tom prilikom otuđili nepoznat iznos novca.

U 10.40 sati Policijska uprava Mostar obaviještena je da je nad djelatnicima ‘Delta security’ izvršeno razbojništvo dok su se kretali na Bišću polju.

“Djelatnici policije odmah su izašli na lice mjesta i na makadamskom putu između trgovine ‘Lignum’ i Tržnog centra ‘FIS’ zatekli zaštitare koji su izjavili da su se kretali makadamskim putem prema navedenoj trgovini, a iz pravca te trgovine prema njima je išlo vozilo Lada Niva koje ih udara u branik”, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova HNK.

Nakon toga iz auta izlaze dvije maskirane osobe naoružane automatskim puškama koji im naređuju da predaju novac.

U tom trenutku prilazi im još jedno vozilo iz kojeg izlaze također dvije maskirane osobe s automatskim puškama koji im uzimaju novac i službene stvari, te se udaljavaju u nepoznatom pravcu.

O svemu su upoznati tužitelj i Odjel krim. policije, te se poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela.