Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

saobraćajna nezgoda

Detalji sudara u Bijeljini: Maloljetnicima slomljene ruke i noge

nesreca – bijeljina

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina izvršili su uviđaj lica mjesta

Dvojica maloljetnika teško su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 21.15 časova u Bijeljini, potvrđeno je u Policijskoj upravi Bijeljina.

Nezgoda se dogodila u raskrsnici ulica Beogradska – Dimitrija Tucovića – Živojina Mišića, kada su se sudarili automobil golf 4 kojim je upravljalo lice M.K. iz Lopara i moped marke jamaha, kojim je upravljao sedamnaestogodišnjak iz Bijeljine, dok se na mjestu suvozača nalazilo lice rođeno 2003. godine iz Bijeljine.

“Lice koje je upravljalo mopedom, zadobilo je teške tjelesne povrede u vidu preloma podlaktične kosti i preloma nadkoljenične kosti. Zadržan je u bijeljinskoj bolnici na liječenju. Maloljetnik (rođen 2003. godine) koji se nalazio kao suvozač na mopedu, zadobio je teške tjelesne povrede u vidu preloma šake i povreda glave, zbog težine zadobijenih povreda prevezen u Beograd na dalje liječenje”, rečeno je za InfoBijeljina u policiji.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina izvršili su uviđaj lica mjesta.

O svemu je obavješteno i nadležno tužilaštvo, postupajući tužilac naložio je preduzimanje svih mjera i radnji kako bi se utvrdili tačni uzroci koji su doveli do ove teške saobraćne nezgode.