Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Detalji sukoba u Laktašima: Sve se desilo munjevito

policija rs

Četvorica mladića iz Laktaša su uhapšena, a najmanje jedan je povrijeđen u sinoćnom vatrenom obračunu koji se odigrao naočigled brojnih mještana u centru ovog grada, javljaju Nezavisne novine.

U pitanju je sukob dvije grupe, a u jednoj od njih je, kako je policiji ispričao jedan od uhapšenih mladića, bio i Veljko Ražnatović, sin Arkana i pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Šokirani mještani Laktaša ispričali su  da se sve odvijalo munjevitom brzinom, te da je prava sreća što niko od nedužnih građana nije povrijeđen.

Iz policije su jutros zvanično potvrdili da je ovaj sukob Policijskoj stanici Laktaši prijavljen sinoć oko 20.30 sati, a dogodio se u Karađorđevoj ulici u Laktašima.

“U toku je preduzimanje operativnih i istražnih mjera i radnji sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti zaprimljene prijave”, saopšteno je iz policije.

Nezavisne novine javljaju da su u obračunu učestvovali Laktašani Petar (29) i Aleksandar Z. (28), te Dalibor R. (22) i Boban L. (22), kao i više još uvijek nepoznatih mladića, od kojih je jedan zapucao iz pištolja!

“Bila su tu četiri vozila, od čega dva džipa. Odjednom je nastao metež, makljaža, ali i pucnjava. O kakvom se obračunu dvije grupe radi, svjedoči i to što su korištene čak i bejzbol palice”, tvrde očevici.

Kako smo sinoć objavili, svjedoci događaja tvrde da je Veljko Ražnatović, koji pohađa studije na jednom od banjalučkih fakulteta, pucao iz vatrenog oružja, ali u policiji ove informacije nisu zasad potvrdili.

Posljednje informacije iz MUP-a RS su da policija i dalje istražuje slučaj, a uključen je i dežurni tužilac koji je naložio identifikaciju uključenih u incident.

Brojni građani RS-a žele da se Veljko Ražnatović vrati u Srbiju