Tragedija u Banjoj Luci: Majka nije izdržala gubitak jedinog djeteta, otac bio na putu

stan bl

Majka dječaka, koji je sinoć preminuo usljed povreda zadobijenih padom s prozora stambene zgrade u Banjoj Luci, rano jutros je izvršila samoubistvo.

Darija S. (1979.) je, kako se saznaje, sebi oduzela život oko 04.00 sata, u neposrednoj blizini Fonda PIO u Banjoj Luci.

Ona je predhodne večeri, po saznanju da je njeno 10-godišnje dijete preminulo, nestala, a tražila ju je policija, rodbina i komšije.

Policija je na mjestu samoubistva obavila uviđaj te je utvrđeno da nema elemenata krivičnog djela.

Radnici u Fondu zdravstvenog pričaju da su rano jutros vidjeli policiju i od njih saznali da se na drvetu objesila majka tragično nastradalog dječaka.

Mjesto gdje je sebi majka oduzela život (Foto: Srpskainfo)

Prema nezvaničnim informacijama majka dječaka se objesila pertlama koje je zavezala na jednu od grana na boru.

Njen sin (2008.) je oko 19.50 sati pao s četvrtog sprata stambene zgrade. Nakon nesreće prevezen je u bolnicu, ali je oko 20.55 sati preminuo.

Otac bio na putu

Izvor blizak ožalošćenoj porodici, kaže da je otac dječaka bio na putu u momentima kada mu je nastradao sin.

“Evo, upravo sam čula da je dječak nastradao, te da mu se potom majka objesila nedaleko od Službe hitne pomoći, odnosno zgrade Fonda zdravstvenog osiguranja RS. Nije izdržala bol. Riječ je o jako poštenoj porodici, porijeklom iz okoline Ključa. Supružnici su imali samo tog jednog sina. Nesretna žena bila je prosvjetni radnik, a njen muž radi kao dostavljač za jednu firmu”, otkriva sagovornik Nezavisnih novina, blizak ožalošćenoj porodici.

Dodaje da je cijela porodica u šoku nakon ove tragedije koja ih je zadesila.