Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Direktor, njegov sin i zet pretukli radnika jer je tražio zaostale plate

policija-rs

Direktor trgovačkog centra „Slavuljica“ u Doboju i njegov sin nanijeli su teške tjelesne povrede radniku u tom centru.

Policijskoj stanici Doboj danas je prijavljeno je da su M.S., direktor trgovačkog centra „Slavuljica“ u Doboju i njegov sin D.S. u magacinskom prostoru zaključali zaposlenog radnika V.V. i da ga najverovatnije tuku.

trgovacki-centar-slavuljicaNakon prijave, policija je izašla na mjesto događaja i zatekla V.V. s vidnim povredama na tijelu, glavi i licu (ogrebotine i podlivi) za koje je izjavio da su mu nanijeli M.S., D.S. i zaposlenik S.P., svi s područja općine Teslić.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Hitnoj službi Doma zdravlja Doboj i konstatirane su teške tjelesne povrede, saopćeno je večeras iz Cenitra javne bezbjednosti Doboj.

Nad M.S. i D.S. je izvršena kriminalistička obrada, dok se S.P. trenutno nalazi van mjesta prebivališta.

Prilikom alkotestiranja osumnjičenih nije utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj po čijoj naredbi policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 preduzimaju potrebne mjere i radnje na utvrđivanju potpunog činjeničnog stanja na okolnosti izvršenja krivičnog djela teška tjelesna povreda.

Po dokumentiranju slučaja, protiv M.S., D.S. i S.P. bit će preduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

Priveden Milorad Slavuljica

Dobojska policija privela je večeras Milorada Slavuljicu iz Teslića, vlasnika lanca benzinskih pumpi i tržnih centara “Slavuljica”, njegovog sina Dragana i zeta Stojka Pinića, nakon što su u magacinu Tržnog centra zatečeni kako brutalno tuku Vladimira Veselinovića, menadžera ovog centra.

vladimir-veselinovic

Veselinović je za “EuroBlic” rekao da ga je od njih trojice spasila policija koja je oko 15 časova došla na lice mjesta po pozivu Vladimirovih radnih kolega, koji su svjedočili napadu.

 

vladimir-veselinovic1– Tražio sam zaostale plate i onda se ovo desilo – rekao je Veselinović dodavši da se radnicima ovog centra duguju posljednje četiri plate.

Policija je Vladimira Veselinovića odmah odvezla u Opštu Bolnicu Doboj, gdje mu je ukazana prva pomoć i konstatovan potres mozga.

Iako to još nije zvanično potvđeno biznismen Milorad Slavuljica, njegov sin Dragan i zet Dinko jos uvijek se nalaze u prostorijama CJB Doboj.

Vladimir Veselinović je i kandidat za odbornika u gradskoj Skupštini Doboja.

U toku večeri očekuje se više detalja o ovom slučaju, koji je uznemirio građane Doboja.