Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

UKCRS

Djevojčica povrijeđena u saobraćajnoj nesreći priključena na aparate

Hitna-Pomoc-Banjaluka-2

Pacijentkinja je dovezena u ustanovu u politraumatizovanom stanju sa dominantnom povredom glave

Sedmogodišnja djevojčica, povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u mjestu Štrpci u opštini Prnjavor, hospitalizovana je u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje u Banjaluci i priključena na aparat za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske.

Iz UKC-a navode da je jučer u popodnevnim časovima sanitetskim vozilom Doma zdravlja Prnjavor u UKC dovezena sedmogodišnja pacijentkinja čiji su inicijali T.S, te da je hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje – Odjeljenje anestezije intenzivne terapije na lokaciji Klinike za ginekologiju i akušerstvo i Klinike za dječiju hirurgiju.

Prema riječima doktora Nenada Škorića, pacijentkinja je dovezena u ustanovu u politraumatizovanom stanju sa dominantnom povredom glave.

“Zbrinuta je i priključena na aparat za mehaničku ventilaciju”, navodi se u saopštenju.

Iz Policijske uprave Banja Luka saopšteno je da je jučer na lokalnom putu u mjestu Štrpci povrijeđen maloljetni pješak u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je učestvovalo i lice čiji su inicijali B.J. sa automobilom “reno klio”.