Crna hronika

Okružni sud u Banjoj Luci

Dobio 19 godina zatvora zbog obljube četiri maloljetne sestre

24/07/2020

Tačnije optužnica ga tereti da je obljubio tri sestre, a da je nad četvrtom počinio “drugu polnu radnju izjednačenu s obljubom”, kao i za zadovoljenje polnih strasti pred djetetom

Okružni sud u Banjaluci osudio je Dragana B. iz Laktaša na 19 godina zatvora zbog obljube nad tri maloljetnice rođene 2005, 2007. i 2008. godine, te “druge polne radnje” nad djevojčicom 2013. godište.

Radi se o djeci njegove ljubavnice M. J. protiv koji se vodi odvojen postupak zbog sumnje da je u više navrata pred maljoletnim kćerkama imala seksualne odnose s optuženim Draganom.

Suđenje u ovom predmetu je bilo zatvoreno za javnost. Okružno javno tužiaštvo Banjaluka Dragana B. je teretilo da je s djevojčicama imao polne odnose u njihovoj, ali i svojoj kući od marta 2019. do februara 2020. godine, kada je monstruozni slučaj i otkriven.

Tačnije optužnica ga tereti da je obljubio tri sestre, a da je nad četvrtom počinio “drugu polnu radnju izjednačenu s obljubom”, kao i za zadovoljene polnih strasti pred djetetom.

Pojašnjava se da je Dragan B. bio u ljubavnoj vezi sa majkom djevojčica, te da je u odsustvu oca djece svakodnevno boravio u njihovoj kući, pomagajući u poljoprivrednim radovima i slično.

Dragan B. uhapšen je 6. februara, zajedno s majkom djevojčica M. J. koja se sumnjičila za navođenje djeteta na prisustvovanje polnim radnjama, piše Avaz.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.