kod prijedora

Dodikova pratnja učestvovala u nesreći: Izguran automobil s puta, ima povrijeđenih

pratnja

Uviđaj je završen i slijedi utvrđivanje odgovornosti vozača vozila koja su učestvovala u nesreći

Jedno od vozila koje je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći u Kamičanima kod Prijedora, a u kojoj su povrijeđene dvije osobe, bilo je u pratnji člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, nezvanično saznaje Srpskainfo.

Ovo vozilo je bilo na začelju kolone, dok je vozilo u kojem je bio Milorad Dodik išlo ispred i nije učestvovalo u ovoj nesreći.

Drugi automobil je izguran s puta.

U saobraćajnoj nesreći lakše tjelesne povrede zadobili su vozač i suvozač u vozilu, čiji su inicijali isti (E.E.), a koji su iz Kamičana.

Kako piše RTV BN, Audi iz Dodikove kolone odgurnuo je vozilo koje se kretalo ispred njih, nakon čega je nesretni vozač izgubio kontrolu nad automobilom i završio u kanalu.

Da skandal bude veći ni jedno vozilo iz pratnje Milorada Dodika nije se zaustavilo da provjere da li ima povrijeđenih lica u vozilu koje je završilo u kanalu, nego su, kako tvrde očevici, nastavili put u pravcu Prijedoru, navodi BN.

Uviđaj je završen i slijedi utvrđivanje odgovornosti vozača vozila koja su učestvovala u nesreći.

Nakon utvrđivanja odgovornosti za počinjeni prekršaj iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i prouzrokovanje saobraćajne nezgode, nadležnom sudu biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Lider SNSD Milorad Dodik je danas prisustvovao početku predizborne kampanje za prijevremene izborima za gradonačelnika Prijedora, a nesreća se dogodila 15 minuta prije najavljenog događaja.