Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Državljanke BiH džeparile turiste u Budvi

06/06/2016

Budvanska policija uhapsila je državljane BiH Jagodu Omerović (19) i Eliu Sejdić (25) dok su džeparile grupu inostranih turista koji su obilazili Stari grad u Budvi.

Djevojke, rođene u Italiji, doputovale su u Crnu Goru na odmor i proteklih dvije sedmice su u izvršile više krađa u Budvi i Kotoru.

Meta djevojka bile su organizovane grupe turista, koje su obično obilazile kulturno-istorijske spomenike u Budvi i Kotoru. Kako je saopšteno iz policije, spretne djevojke obično su koristile gužvu, da bi se umiješale u grupu turista, gdje su iz torbi krale novčanike, mobilne telefone i druge vrijedne stvari.

Policiji su počele da stvaraju glavobolju, nakon što su agencije počele da prijavljuju da su turisti opljačkani.

Policijski inspektori napravili su zasjedu, kada su prije dva dana upali u grupu turista, i na licu mjesta uhapsili djevojke, koje su pokušavale da odžepare jednu turistkinju. Omerović i Sejdić su uz krivičnu prijavu privedene sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću.

Komentari