Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

banja luka

Dvije osobe uhapšene nakon prijetnji Stanivukoviću, oduzet pištolj

Pocela rekonstrukcija puta Prijedor-Banjaluka
10.03.2021., Kozarac, Prijedor (BiH) – Danas je sluzbeno otpocela rehabilitacija magistralnog puta M4, Prijedor - Banja Luka, a radove su otvorili Davor Kostresevic, obnasatelj duznosti direktora Javnog preduzeca "Putevi Republike Srpske" i Dragan Stanimirovic, pomocnik ministra prometa i veza Republike Srpske na lokalitetu Kozarac (krizanje na M4, ka planini Kozara). Izvodjac radova je konzorcij "Prijedorputevi/Kozaraputevi" a.d. Prijedor. Mjestani Kozarca su nedavno, 8.veljace, mirno prosvjedovali na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor, zahtijevaci izmjestanje planirane dionice buduceg autoputa Banjaluka-Prijedor. Kozarac inace je mjesna zajednica u Gradu Prijedor (sjeverozapad Bosne i Hercegovine) s najvecim brojem povratnika Bosnjaka u RS, a mjestani tvrde da bi trenutno zacrtana dionica auto puta presjekla naselje i imanja Bosnjaka povratnika u to naselje po pola. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

Gradonačelnik Banje Luke podnio je prijavu protiv nepoznatog lica ili više njih, da su mu u „Viber“ grupi uputili više prijetnji po život i tijelo, što je kod istog izazvalo osjećaj ugroženosti

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, jutros su neposredno nakon zaprimljene prijave gradonačelnika Grada Banjaluka, Draška Stanivukovića, identifikovali i lišili slobode dva lica inicijala D.Đ. i N.M. iz Banjaluke, javlja Anadolu Agency (AA).

“Ova lica se sumnjiče da su počinila krivično djelo ‘Ugrožavanje sigurnosti’, a kod lica D.Đ. pronađen je i oduzet pištolj. O cijelom događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Banjaluka. U toku je kriminalistička obrada lica”, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Banjaluka.

Policijskoj upravi Banjaluka jutros u 9 časova gradonačelnik Grada Banjaluka podnio je prijavu protiv nepoznatog lica ili više njih, da su mu u “Viber” grupi uputili više prijetnji po život i tijelo, što je mu je izazvalo osjećaj ugroženosti.