Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

gradiška

Dvije osobe uhapšene zbog pucnjave, pronađena i oduzeta automatska puška

Policija-RS-12-noc

Na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, policijski službenici identifikovali su i uhapisili ova lica

Pripadnici Policijske uprave Gradiška uhapsili su lica čiji su inicijali M.P. iz Banje Luke i M.H. iz Zagreba zbog pucnjave iz vatrenog oružja.

Policijskoj stanici u ovom gradu prijavljeno je da je u Ulici Stojana Jankovića došlo do pucnjave iz vatrenog oružja, te da nema povrijeđenih, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, policijski službenici identifikovali su i uhapisili ova lica.

Uviđaj su obavili službenici Odjeljenja kriminalističke policije, koji su pronašli i oduzeli pušku, okvir sa municijom i čaure, navedeno je u saopštenju.

Tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci naložio je da se lica nakon ispitivanja puste na slobodu, a da se protiv njih u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima ugrožavanje bezbjednosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.