Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

banjalučki ukc

Dvogodišnje dijete koje je jučer ispalo iz traktora u induciranoj komi

U BiH počelo cijepljenje protiv koronavirusa ruskim Sputnjikom V
12.02.2021., Banja Luka, Bosna i Hercegovina - Cijepljenje protiv koronavirusa ruskim cjepivom Sputnik V u BiH napokon je pocelo i to u Univerzitetskom klinickom centru RS u Banjoj Luci, a prve doze primilo je dvadesetak zaposlenih na UKC RS. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

Sve dalje prognoze u vezi sa zdravstvenim stanjem su neizvjesne

Dvogodišnje dijete koje je teško povrijeđeno juče u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Povelič, kod Srpca nalazi se u indukovanoj komi i priključeno je na aparat za mehaničku ventilaciju, rekli su za “Nezavisne” iz Univerzitetsko kliničkog centra RS.

Prema riječima dežurnog ljekara dr. Jelene Morače Gajić pacijent je primljen u politraumatizovanom stanju, te mu je po prijemu urađena kompletna dijagnostika i primjenjena terapija u skladu sa medicinskim protokolima.

Dodaju da sve dalje prognoze u vezi sa zdravstvenim stanjem su neizvjesne.

Podsjećamo, dvogodišnje dijete teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 16.25 na magistralnom putu Nova Topola – Srbac u mjestu Povelič, kod Srpca.

“Nezavisne” su pozivajući se na svoj izvore, objavile da je dijete ispalo iz traktora koji je vozio njegov otac M.P. (28) iz Srpca.