Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

magistralni put Bijeljina-Tuzla

Dvoje poginulih u sudaru “golfa” i motocikla kod Bijeljine

zagoni – nesreca

Nakon uviđaja, tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdili tačni uzroci koji su doveli do ove teške saobraćajne nesreće u kojoj su izgubljena dva života

Dvije osobe su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći sinoć u Bijeljini.

Na magistralnom putu Bijeljina-Tuzla u mjestu Donji Zagoni, oko 19.15 sati, u nesreći su učestvovali putnički autombil marke “golf”, kojim je upravljao B.P. i motocikl marke “yamaha” koji je vozio B.T.

Iz bijeljinske policije su danas potvrdili da je od zadobijenih povreda na mjestu saobraćajne nesreće smrtno stradao motociklista, dok je povrijeđeni vozač “golfa” prevezen u bolnicu, gdje je oko 23.00 sata preminuo.

Nakon uviđaja, tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdili tačni uzroci koji su doveli do ove teške saobraćajne nesreće u kojoj su izgubljena dva života.

BNTV objavila je snimke sa mjesta gdje je došlo do stravičnog sudara. Vozilo Golf 2 je od siline udara završilo u kanali pored puta, dok je motor kojim je upravljao nesretni mladić potpuno razbijen i skoro neprepoznatljiv.