Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

“Golf 4” ukraden u Tuzli pronađen u garaži u Bijeljini

14/10/2015

Policija je u jednoj garaži u Bijeljini pronašla putnički automobil “golf 4”, otuđen na području Tuzle 8. oktobra ove godine.

U garaži, u vlasništvu R.Ž. iz Bijeljine, pronađeno je i više dijelova za vozila marke “audi”, “škoda” i “VW”, koji najvjerovatnije potiču iz teških krađa.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini izvršen je i pretres stana i drugih prostorija koje koristi vlasnik garaže R.Ž. te pronađena i određena količina municije.

Tokom kriminalističke obrade došlo se do saznanja da pomenutu garažu u Bijeljini koristi P.K. s područja Bijeljine, kod koga je pronađen veći broj dijelova za vozila marke “škoda” i “VW” za koje se osnovano sumnja da potiču iz krivičnih djela.

Policijski službenici CJB Bijeljina zajedno s pripadnicima MUP Tuzlanskog kantona preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na dokumentiranju ovih krivičnih djela, saopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.