mrkonjić grad

“Golfom” sletio s ceste, nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć – uhapšen je

slijetanje automobila nesreca – pixsell (2)
03.09.2017., Brodski Zdenci - Policija je oko podneva zaprimila dojava da se na ulazu u Brodske Zdence u odvodnom kanalu nalazi osobni automobil koji je sletio sa ceste. U automobilu golf poginuo je muskarac, sto je potvrdila ophodnja policije dolaskom na mjesto nesrece. Jos nije poznat identitet osobe, kao ni vrijeme slijetanja automobila s ceste. Ocevid je u tijeku. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Nezgoda se, kako je saopšteno iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, dogodila jučer oko 3.50, kada je G.D. izgubio kontrolu nad vozilom

G.D. iz Glamoča povrijeđen je kada je “golfom”, kojim je upravljao, sletio sa puta Rogolji – Baraći, u mrkonjićkom mjestu Podrašnica, a nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć, uhapšen je jer je bio pijan.

Nezgoda se, kako je saopšteno iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, dogodila jučer oko 3.50, kada je G.D. izgubio kontrolu nad vozilom.

“U ovoj saobraćajnoj nezgodi povrijeđen je vozač G.D. kojem je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Mrkonjić Grad. Alkotestiranjem G.D. kod njega su utvrđena dva g/kg alkohola u organizmu, nakon čega je uhapšen”, rečeno je iz mrkonjićke policije.