Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Srbija

Hofman osuđen: Bijeljinac ide u zatvor jer je šamarao konobara u restoranu

miljan vidovic hofman
Foto: Screesnhot/ X

Čovjek je pokušao da se odbrani, ali mu je Miljan Vidović naredio da spusti ruke. Pokušao je da ga ugrize za lice, unosio mu se u lice vukao ga za uši i udarao mu šamare

Miljan Vidović Hofman iz Bijeljine osuđen je danas u Osnovnom sudu u Rumi na kaznu zatvora od deset mjeseci za krivično djelo zlostavljanje i mučenje.

Njemu se sudilo zbog sumnje da je maltretirao i šamarao konobara koji je radio u jednom restoranu u Irigu.

Kako se vidi na snimku na društvenim mrežama, tri muškarca su prišla radniku ugostiteljskog objekta u Irigu, a Miljan je nasrnuo na njega. Čovjek je pokušao da se odbrani, ali mu je Miljan Vidović naredio da spusti ruke. Pokušao je da ga ugrize za lice, unosio mu se u lice vukao ga za uši i udarao mu šamare.

“Spusti ruke. Hoćeš zaklati papagaja? Je l’ hoćeš da zakolješ papagaja pred mojom kćerkom? Što si rekao da ćeš da zakolješ, njoj da daš? Je l’ njoj da serviraš mrtvog papagaja?”, rekao je, udarajući šamare, prenosi Telegraf.rs.

Čovjek je refleksno podigao ruke kako bi napravio distancu između njih, a Miljan Vidović ga je udario pesnicom u stomak.

Konobar je govorio da nije tako mislio i da je pogriješio, da neće nikad više.

“Ne smiješ mom detetu da kažeš bilo šta. Ja sam tebe gledao kao druga, uvijek sam bio kulturan. Jesi rekao triput mojoj kćerki da ćeš da zakolješ papagaja? Jesi pogriješio?“, pitao je, a konobar je odgovorio da je to izgovorio i da je pogriješio.

Hofman mu je onda pružio ruku.

“Evo ti ruka, pogriješio si. Nikad te nisam dirao, jesi čuo? Moja žena mi i dalje spominje što si to rekao pred mojom kćerkom, je l’ shvataš? Spusti ruku, nemoj da dižeš ruku! Nemoj više nikad, ‘aj ćao”, rekao je Hofman i otišao, prenosi Telegraf.rs.

Podsjećamo, braća Hofman uhapšeni su u novembru prošle godine.