Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

žrtva nasilja

Ispovijest Klare Buntić: Nadala sam se da će Denis prestati piti i drogirati se. Proživljavam pakao

denis klara buntić
Foto: Društvene mreže

Vidjeli smo njezine modrice, piše Jutarnji.hr koji donosi ispovijest žene bivšeg rukometnog reprezentativca Hrvatske.

Kad prolazi pokraj ogledala u majčinoj kući u Ljubuškom, Klara Buntić nesvjesno okrene glavu. Ne želi vidjeti na što nalikuje nakon što ju je pretukao suprug, bivši srebrni rukometni reprezentativac Denis Buntić. Smršavjela, ispijenog je izgleda, tijelo joj je puno ogrebotina i modrica. Ljubičasto-zelenih podljeva, žuto-crnih masnica, crvenih razderotina.

Vidjeli smo njezine modrice, piše Jutarnji.hr koji donosi ispovijest žene bivšeg rukometnog reprezentativca Hrvatske.

Sedam dana nije izašla van, vrlo rijetko na balkonu sa stražnje strane kuće udahne malo svježeg zraka.

Priredili su joj pakao

“Proživljavam pakao, ne znam kako bih to drugačije nazvala. Ta mržnja na društvenim mrežama me zaprepastila. Zgrozila. Prema tim sam komentarima ja “kriva jer sam ga izazvala”, “snimka je montirana”, “niskorazredna sam glumica”, “ženska manipulatorica”, “obična krmača”… Nevjerojatno kako ljudi lako etiketiraju druge i sude im, bez zrnca uvida u moj život”, kaže otvoreno za Nedjeljni Jutarnji.

Zvuči loše kao da u njoj nema ni trunke života, samo kad se obraća djetetu čuje se emocija u glasu.

“Nisam javna osoba i sve je ovo za mene šok. Ali, morala sam postupiti kako jesam i opet bih. Jer, ja mislim da me tada htio ubiti”, objašnjava. Posljednju sedmicu najradije bih izbrisala iz života.

S Klarom su novinari Jutarnjeg razgovarali u petak, tačno sedam dana nakon najbrutalnijeg događaja u njezinih 25 godina. Iako, i prije dva mjeseca joj je uskoro bivši suprug, jer predala je dokumente za razvod braka, udarcem u glavu probio bubnjić, ali vjerovala je preklinjanju da je to posljednji put. Da će Denis prestati piti i drogirati se.

I inače je sitna žena, danas je još sitnija.

Fizička bol i duševna patnja

“Ne jedem, ne mogu, povratim sve što pokušam pojesti. Mislila sam da je to zbog psihičkog šoka, ali cijelo me tijelo boli znatno jače nego na početku, osobito abdomen. Mislim da bih trebala na kompletan zdravstveni pregled jer lomova nemam, ali ne znam što je s unutrašnjim organima. Znam samo da mi nije dobro, da me boli. Govorim o fizičkom bolu, o duševnoj patnji neću, teško je opisati tu u jednom trenutku silinu loših emocija, a u drugom apsolutnu prazninu”, ispričala je.

Pretukao ju je muž s kojim je u vezi četiri godine, prve dvije na daljinu i s prekidima jer je živjela i studirala u Zagrebu, a on je bio u Ljubuškom. Posljednje su dvije godine u ozbiljnoj vezi. Nakon što se Klara u oktobru 2021. zbog Denisa vratila u Ljubuški i počela živjeti s njim, vjenčali su se prošle godine na njezin rođendan, 26. jula, i dobili sina Vinka, imenjaka Klarina pokojnog oca.

Denis je imao kafić u gradu, nije želio da ona radi i dogovorili su se da će se posvetiti djetetu. Dok je bio trijezan, kaže, bio je vrlo pažljiv suprug i otac, ali kad bi se napio i uz kombinaciju opijata postajao je drugi čovjek. Prodao je kafić kako bi više vremena provodio kod kuće s porodicom i izbjegavao jedno po jedno piće s društvom.

Kompletan tekst možete pročitati u Jutarnjem listu.