Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Banja Luka

Ispred porodične kuće ranjena maloljetna osoba

policija rs44

O ovom slučaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu Izazivnje opšte opasnosti

Policijskoj stanici Laktaši u subotu je iz Doma zdravlja Laktaši prijavljeno da se za medicinsku pomoć obratilo maloljetno lice koje je istog dana, dok se nalazilo u dvorištu porodične kuće u mjestu Trn zadobilo ustrelnu ranu u predjelu desne noge, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz Policijske uprave (PU) Banjaluka danas je saopšteno da je maloljetna osoba smještena na Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske i nije životno ugrožena.

“Policijski službenici Policijske stanice Laktaši preduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela ‘Izazivanje opšte opasnosti'”, navodi se u saopštenju iz PU Banjaluka.

O ovom slučaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu “Izazivnje opšte opasnosti”, kao i da se nastavi rad na navedenom predmetu.

“Policijska uprava Banjaluka, još jednom, apeluje na sve građane da se uzdrže od nezakonite upotrebe vatrenog oružja, kako bi zaštitili svoj život i život ljudi u svojoj okolini”, navodi se u saopštenju.