Crna hronika

Italijanskim državljanima ukradena četiri mobitela

11/07/2016

Tokom proteklog vikenda u oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 17 prijava, priopćio je županijski MUP na svojim internetskim stranicama.

U istom razdoblju u oblasti javnog reda i mira registrirano je devet prekršaja, dok je u oblasti sigurnosti prometa registrirano 28 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba smrtno stradala.

Na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Ivan Sedlo, općina Konjic, 9. srpnja došlo je do prometne nesreće u kojoj je A. K.(1989.) iz Sarajeva upravljajući motorom “Kawasaki” udario u betonski zid te je od siline udarca smrtno stradao.

Očevid na licu mjesta izvršili su djelatnici policije, a o svemu je upoznat tužitelj.

PU Mostar u petak se obratila A. D. (1978.) i prijavila da je nepoznata muška osoba iz optičke radnje “Bevanda“ u Ulici kardinala Stepinca otuđila sunčane naočale marke “Ray Ban” u vrijednosti od oko 300 maraka.

Operativnim radom na terenu djelatnici policije utvrdili su da je krađu počinio Z. D.(1964.), koji je pronađen i uhapšen.

PP Čitluk u subotu se obratio Z. O. (1980.) i prijavio da su nepoznate osobe iz vozila VW Bus otuđena četiri mobitela, vlasništvo italijanskih državljana.

PU Mostar u nedjelju se obratio M. C. (1975.) i prijavio provalu u vozilo marke “Renault Master” u Ulici kralja Zvonimira. Tom prigodom iz vozila je otuđena torba s osobnim dokumentima.

O događaju je upoznat Odjel kriminalističke policije, navodi se u priopćenju.

Komentari