Crna hronika

Bosanska Gradiška

Iz aparata za igre na sreću ukrao 400 KM

09/09/2020

Prijavljeno je i da je u toku iste noći izvršena provala u kuću vlasništvo lica čiji su inicijali D.L u Gradišci, iz koje su otuđene do sada neutvrđene stvari

Gradiška policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali Z.T. iz mjesta Razboj Lijevčanski, opština Srbac, zbog sumnje da je provalio u ugostiteljski objekat u Gradišci i iz aparata za igre na sreću ukrao oko 400 KM, kao i u jednu kuću u Gradišci iz koje je ukrao određene stvari.

Policijskoj stanici Gradiška, juče ujutro oko 10.00 sati, prijavljeno je da je u noći 7. na 8. septembar izvršena provala u ugostiteljski objekat u Gradišci, te je iz aparata za igre na sreću otuđen novac, dok je kasnije oko 12.00 časova, prijavljeno da je u toku iste noći izvršena provala u kuću vlasništvo lica čiji su inicijali D.L u Gradišci, iz koje su otuđene do sada neutvrđene stvari.

U saopštenju Policijske uprave se navodi da je operativnim radom policijskih službenika identifikovan i uhapšen muškarac čiji su inicijali Z.T. koji se sumnjiči da je upotrebom podesnog alata i fizičke snage izvršilo provalu na ulazna vrata ugostiteljskog objekta, nakon čega je ušao obio aparat igara na sreću, iz kojeg je ukrao oko 400 KM.

Iz policije navode da je muškarac upotrebom podesnog alata i fizičke snage provalilo i u kuću kroz balkon, izvršlo premetačinu i ukrao do sada neutvrđene stvari.

“O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lice ispita na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima”, navode iz PU Gradiška.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.