Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Iz rijeke Jale u Tuzli izvučeno beživotno tijelo ženske osobe

24/03/2016

Beživotno tijelo za sada nepoznate ženske osobe danas je oko 11 sati izvučeno iz rijeke Jala u Tuzli, javlja portal Tuzlanski.ba.

“Operativnom centru MUP-a TK oko 10:30 sati je prijavljeno da je u blizini Zavoda Zdravstvenog Osiguranja Tuzlanskog Kantona primjećeno tijelo ženske osobe u rijeci Jala. Odmah po dojavi na teren su izašli službenici MUP-a TK, pripadnici Profesinalne vatrogasne brigade Tuzla kao i Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla. Oko 11 sati je potvrđeno da je na lokaciji kod kod bivše fabrike HAK izvučeno beživotno tijelo iz vode. O svemu je obaviješten dežurni kantonalni tužilac. Tijelo će biti prevezeno u Komemorativni centar Tuzla radi prepoznavanja i najvjerovatnije obdukcije”, kazao je Izudin Šarić, glasnogovornik MUP-a TK.

Za sada nema informacija ko je ženska osoba čije je tijelo pronađeno, te šta su uzroci smrti. Poduzimaju se dalje radnje na rasvjetljavanju ovog događaja, kažu iz MUP-a.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.