Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mercedes

Izgorio automobil mostarskog doktora koji je optužen za smrt 18-godišnje djevojke

zapaljen mercedes (1)

Ibro Obradović je šef interne službe u Kantonalnoj bolnici “dr. Safet Mujić” koji je u žižu javnosti dospio nakon tragičnog slučaja kad je proglašen krivim zbog nesavjesnog liječenja koje je dovelo do smrti osamnaestogodišnje Anide Torlo

Skupocjeni automobil marke ‘Mercedes’ izgorio je noćas u potpunosti u mostarskom naselju Šehovina.

Kako hercegovina.info saznaje u požaru je do neprepoznatljivosti uništen automobil mostarskog doktora Ibre Obradovića, šefa Internog u KB “Dr. Safet Mujić”.

Do požara je došlo oko 2.30 sati, a kako su potvrdili iz Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar požar je ugašen tek nakon sat vremena gašenja, odnosno oko 3.30.

Podsjetimo, Ibro Obradović je šef interne službe u Kantonalnoj bolnici “dr. Safet Mujić” koji je u žižu javnosti dospio nakon tragičnog slučaja kad je proglašen krivim zbog nesavjesnog liječenja koje je dovelo do smrti osamnaestogodišnje Anide Torlo.

Međutim, nagodbom koju je postigao njegov advokat Josip Muselimović s tužiteljem Spomenkom Jukićem dodijeljena mu je kazna zatvora od godinu dana koju je po važećim zakonima mogao platiti u iznosu od 36.000 maraka.