Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ribnik

Izgorio poznati restoran, gosti pobjegli u zadnji čas

ribnik pozar
Foto: Nezavisne novine

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad istakli su za “Nezavisne novine” da je požar Policijskoj stanici Ribnik prijavljen jutros u 5.45 sati

Požar koji je jutros izbio u Restoranu “Komuna” u Ribniku lokalizovan je, a kako je potvrđeno za Nezavisne novine u požaru nije bilo povrijeđenih i poginulih.

ribnik pozar
Foto: Facebook/ Komuna

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad istakli su za “Nezavisne novine” da je požar Policijskoj stanici Ribnik prijavljen jutros u 5.45 sati, a da su na licu mjesta bili pripadnici Vatrogasnog društva Ribnik i vatrogasci iz Mrkonjić Grada.

O svemu su se oglasili i iz pomenutog restorana.

“Nažalost, ‘Komuna’ je izgorjela, restoran i sobe iznad. Obavještavamo sve goste koji su imali rezervacije za ovu godinu u sobama 1, 2, 9 i 10, koje su rezervisali telefonom, da nemamo evidenciju i da ih drugačije, osim na ovaj način, ne možemo obavijestiti da tog smještaja više nema”, naveli su oni.

U trenutku požara koji je jutros izbio u restoranu “Komuna” u Ribniku bilo je i gostiju koji su se, na sreću, uspjeli spasiti.

Uzrok požara još nije poznat

Milenko Vasiljević, menadžer restorana, za Nezavisne novine ističe da su vatrogasci još uvijek tu, a da uzrok požara još uvijek nije poznat,

“Ne znam šta bih vam rekao, oni su relativno brzo došli, ali drveni objekat je većinom bio… Ne znam… Bilo je gostiju. Dvoje Italijana su izbjegli u zadnji čas, ostali su im i dokumenti i pare i naočale. Sve im je ostalo”, kaže Vasiljević te dodaje da na sreću niko nije izgubio život.

Prema njegovim riječima, materijalna šteta koja je nastala je ogromna.