Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kandidat za OV Kiseljak poginuo na putu za predizborni skup

kiseljak-saobracajna

U Kiseljaku se dogodila tragedija u ponedjeljak uvečer oko 19 sati uoči završnog skupa Koalicije hrvatskih stranaka, HDZ-a BiH i HSS-a Stjepan Radić. Vozeći se prema Kiseljaku, na magistralnoj cesti M-5 u mjestu Rauševac u prometnoj nesreći smrtno je stradao Goran Vujica, jedan od kandidata koalicije hrvatskih stranaka za Općinsko vijeće Kiseljak, piše Večernji list.

goran-vujicaOsobno vozilo marke VW Sharan kojim je upravljao pod još uvijek nerasvijetljenim okolnostima, koje istražuju djelatnici Policijske uprave Kiseljak koji su obavili uviđaj na mjestu nesreće, prevrnulo se i završilo u odvodnom kanalu uz cestu. U prevrtanju vozila kojim je upravljao, Vujica je na mjestu preminuo. Četrdesetsedmogodišnji Vujica otac je troje djece.

Dugogodišnji je član HDZ-a BiH i predsjednik temeljnog ogranka ove stranke u Brestovskom.

Poznanici i prijatelji pamte ga kao vrijednog i radišnog čovjeka koji je na sve načine pokušavao stvoriti bolje uvjete življenja svojoj porodici, žiteljima Brestovskog kao i cijelog Kiseljaka. U tom duhu Goran Vujica se kandidirao i za općinskog vijećnika. Nažalost, užasna tragedija prekinula je njegove planove te ostavila golemu prazninu, najprije u njegovoj porodici i među prijateljima i poznanicima, ali i u Općinskom odboru HDZ-a BiH čiji je bio istaknuti i dugogodišnji član.