omarska

Fotografija i sramotan komentar: Kažnjen i otac maloljetnika koji je prekršio policijski sat

bl

Policajci u Omarskoj utvrdili su da su lica – N.V. i jedno maloljetno lice iz Prijedora prekršila mjeru zabrane kretanja od 20.00 do 5.00 sati

Pripadnici Policijske uprave Prijedor sankcionisali su 15 lica koja su prekršila ograničenje i zabranu kretanja, saopšteno iz ove uprave.

Policajci u Omarskoj utvrdili su da su lica – N.V. i jedno maloljetno lice iz Prijedora prekršila mjeru zabrane kretanja od 20.00 do 5.00 sati.

Okrivljena lica su se u vrijeme zabrane kretanja fotografisala prilikom boravka na javnom mjestu i putem društvene mreže Facebook objavila fotografiju sa naznačenim vremenom 23.41 sati , kao i komentar neprimjerenog sadržaja.

Riječ je o dvojici mladića koji su se uslikali u vrijeme policijskoj časa i tu sliku obavili na društvenim mrežama uz poruku “Milicijo džaba ti tvoje sile, evo lole kroz Omarsku ide”. Nedugo nakon toga su uhapšeni i kažnjeni.

Na ovaj način lice N.V. i jedno maloljetno lice prekršila su Zakon o javnom redu i miru, dok je lice M.R. takođe prekršilo ovaj zakon zbog propuštanja obavezne brige o maloljetniku, navodi se u saopštenju.

Policijska uprava Prijedor apeluje da građani poštuju vanredne mjere s ciljem prevencije širenja virusa korona.