Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Klupko zločina kod Kotor Varoši: Sinoć nastavljen krvavi pir između dvije porodice

ubistvo
Mjesto ubistva

Radoslav Cvijanović (41) ubijen je sinoć ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Šiprage kod Kotor Varoša. Osumnjičeni Dragiša Cvijanović (59) je uhapšen.

Ubistvo se dogodilo sinoć oko 21.40 sati kod kafića “Letnikovac-ljetnja bašta” Šipragama, kada je Dragiša Cvijanović iz pištolja, pucao prema Radoslavu, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Domu zdravlja Kotor Varoš.

“Osumnjičeni D.C. je nedugo zatim identifikovan i lišen slobode, a pronađeno je pištolj s kojim je izvršeno ubsitvo i koje će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku”, navode iz policije.

Kako nezvanično saznaje EuroBlic, ubica i ubijeni nisu u rodbinskim vezama, ali već dugo vremena traje sukob između ove dvije porodice. Otac Dragiše je prije nekoliko godina udarcima sjekirom ubio Radoslavljevog djeda.

“Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje radi rasvjetljavanje ovog ubistva, kao i potrebno vještačenje”, navode iz banjalučkog Tužilaštva.

Naložena je i obdukcija tijela nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjoj Luci.

Osumnjičeni ća nakon ispitivanja u policiji danas uz izvještaj biti predat u nadležnost banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva koje će donijeti odluku o određivanje mjere pritvora.