Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bugojno

Kod 25-godišnjaka pronađena veća količina droge i hladnog oružja

droga hladno oruzje mup sbk

Iz policije također ističu kako je za osumnjičenim bila raspisana potjernica od strane Općinskog suda Bugojno, u vezi s kaznenim djelima “Nasilničko ponašanje” i “Izazivanje opće opasnosti”, koja su izvršena u ranijem razdoblju te da je isti tom prilikom pronađen i lišen slobode

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PS Bugojno pronašli su prilikom pretresa kuće koju koristi M.I. rođen 1998. godine drogu te više komada hladnog oružja.

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PS Bugojno su na osnovu naredbe Općinskog suda Bugojno, u mjestu Kula općina Bugojno izvršili pretres kuće koju koristi M.I. rođen 1998. godine te tom prilikom pronašli: veći pvc zamotuljak sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed, drobilicu za usitnjavanje opojne droge kanabis – 7 komada, lulu za konzumiranje opojne droge canabis, te 93 komada tableta – 100 mg.

Kako navode iz MUP-a SBK-a, također su pronašli i 13 noževa raznih proizvođača i dimenzija (vojni i lovački), zatim 14 kratkih noževa-čakija, 4 komada metalnih boksera, dvije preklopne čakije, bejzbol palicu i pajser dužine 75 cm.

Iz policije također ističu kako je za osumnjičenim bila raspisana potjernica od strane Općinskog suda Bugojno, u vezi s kaznenim djelima “Nasilničko ponašanje” i “Izazivanje opće opasnosti”, koja su izvršena u ranijem razdoblju te da je isti tom prilikom pronađen i lišen slobode.

Svi navedeni predmeti su oduzeti, a protiv osumnjičenog se u suradnji s nadležnim Kantonalim tužiteljstvom poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje u cilju dokumentiranja i dokazivanja predmetnih kaznenih djela, kaže se u policijskom izvješću.