Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ubistvo kod doboja

Kuma vidjela zločin: Supruga ubila Sašu zajedno sa 19-godišnjim ljubavnikom

Foto: Pixsell/Društvene mreže
Ubijeni Saša Kulišić

Supruga A.K koja se sumnjiči za ubistvo Saše Kulišića, a koja je uhapšena u banjalučkom naselju Starčevica, bila je smještena u ulici Slobodana Kusturića, gdje je navodno uzela stan na dan

Nestanak Saše Kulišića, koji je brutalno ubijen na Preslici, prijavila je juče oko 11.50 jučer kuma žene Andree K. jer je vidjela da ona i muškarac izlaze iz kuće u Ulici Miloša Obilića i da su u kući vidljivi tragovi krvi.

Rečeno je na konferenciji za novinare Policijske uprave Doboj.

Unutra su ostala maloljetna djeca.

– U prvi mah se mislilo da se radi o nasilju u porodici ili porodičnoj zajednici, te su djecu preuzeli radnici Centra za socijalni rad, rekao je Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj.

On je dodao da je jučer u 13.50 građanin prijavio da se na Preslici u šumi pronađeno tijelo.

– Ruke su bile vezane na leđima i špagom, naveo je Radinković. Izvršioci pronađeni za nekoliko sati Mirna Miljanović, načelnica Odjeljenja za odnose s javnošću MUP-a RS, kazala je, povodom, brutalnog ubistva u Doboju, da su brzom reakcijom policijskih službenika više Policijskih uprava MUP-a Republike Srpske identifikovani i uhapšeni izvršioci ovog krivičnog djela.

– Za samo nekoliko časova od pronalaska beživotnog tijela, za koje je bilo jasno da je izvršeno krivično djelo ubistvo, pronađeni su izvršioci, odnosno lica koja se dovode u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela. Najbitnije je da su identifikovani i pronađeni izvršioci, a same detalje mislim da će novinari prenijeti na vanrednoj pres konferenciji u Doboju, navela je Miljanović, te dodala da je u ovakvim i sličnim slučajevima od izuzetne važnosti, pored brze reakcije MUP-a, i saradnja građana sa pripadnicima policije.

Gdje je uhapšena supruga

Policija je tokom istrage otkrila identitet osumnjičenih L.D. (19) i ženske osobe A.K.

Osumnjičeni je odmah uhapšen, a ubrzo je utvrđeno da je njegova supruga pobjegla u Banjaluku, gdje je locirana i uhapšena.

Supruga A.K koja se sumnjiči za ubistvo Saše Kulišića, a koja je uhapšena u banjalučkom naselju Starčevica, bila je smještena u ulici Slobodana Kusturića, gdje je navodno uzela stan na dan.

Kako pričaju očevici hapšenja, A.K je navodno locirana na osnovu automobila, a uhapšena je u blizini kafe bara “Frida” koji se nalazi na Starčevici.

Inače, Kulišića je brutalno ubijen nožem u šumi nedaleko od izletišta Preslica, a njegovo tijelo je pronađeno vezano za drvo. Usta i oči bili su mu oblijepljeni selotejp trakom, a sumnja se da je motiv zločina ljubomora. Osim A.K uhapšen je i jedam muškarac koji je navodno bio ljubavnik A.K.

Djeca se opraštaju od oca na društvenim mrežama

Djeca iz prvog braka Saše Kulišića, koji je svirepo ubijen u Doboju, opraštaju se od svog oca na društvenim mrežama.

Na Instagramu se oglasila njegova kćerka te je napisala da je sada četvoro djece ostalo bez oca.

Ona je objavila i zajedničku fotografiju sa majkom i ocem, te se na taj način oprostila od njega.