Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Lijepu Bosanku u smrt odveo tajanstveni guru?

04/02/2016

Istraga oko tragične smrti bivše Miss Austrije Ene Kadić, koja je preminula 16. oktobra prošle godine, dobila je strašan zaokret. Iako se prvotno smatralo da je Ena preminula nakon što je na litici na insbruškom brdu Bergisel htjela snimiti selfie, njezini roditelji zatražili su istragu nakon što su pronašli njezino oproštajno pismo.

thumb460_79231_1mis

Prvotno su upravo oni odbacili mogućnost da se radi o samoubistvu, no sada traže da se istraži ta mogućnost. Naime, nakon što je Ena pala sa litice, nazvala je misterioznog muškarca, koji je, smatraju roditelji, imao utjecaja na Eninu smrt. Roditelji kažu da je Enino pismo konfuzno te da u njemu ima elemenata okultizma.

Sumnjaju u mogućnost da je preminula missica bila član zloglasne sekte te da je sporni muškarac kontrolisao njezin život. Tog muškarca Ena je nazvala prije nego je obavijestila brata i roditelje da joj pomognu.

Policija ga još nije ispitala, a porodica traži da ga ispitaju što prije. Advokat Herman Holzmann izjavio je da je Ena svaki trenutak provodila s tim muškarcem te da joj je možebitno pomogao u samoubistvu. Taj muškarac joj je svojedobno zabranio piti antibiotike nakon što ju je ugrizao pas, piše Heute.at.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.