Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

hrvatska policija

Lopov iz BiH u Dubrovniku devet puta opljačkao istu trgovinu, uhapšen je

Dubrovnik: Policijski očevid u stanu gdje su pronađena tri tijela
29.01.2019., Dubrovnik - Policijski ocevid na mjestu nesrece gdje je pronadjeno nekoliko tijela. Tri tjela su pronadjena u stanu dok je jedna ranjena zena prevezena u bolnicu. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Iz policije su u petak naveli da su kriminalističko istraživanje proveli u Postaji granične policije Gruda te utvrdili da je taj 35-godišnji lopov od početka jula do sredine septembra počinio najmanje devet krađa iz iste trgovine

Najmanje devet puta 35-godišnji državljanin BiH ovoga je ljeta pokrao istu trgovinu na području Župe dubrovačke uz granicu, odakle je uzimao sredstva za održavanje vozila i dijelove za alat, a dubrovačka policija ga je uhapsila i kazneno prijavila zbog devet krađa.

Iz policije su u petak naveli da su kriminalističko istraživanje proveli u Postaji granične policije Gruda te utvrdili da je taj 35-godišnji lopov od početka jula do sredine septembra počinio najmanje devet krađa iz iste trgovine.

Nakon toga je s ukradenim predmetima napuštao hrvatski teritoriju i vraćao se u Bosnu i Hercegovinu, javlja Hina.

Uhićen je u srijedu na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Gornji Brgat na području Župe dubrovačke te je uz kaznenu prijavu doveden pritvorskom nadzorniku.