Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Majka koja je udarila tuđe dijete u igraonici novčano kažnjena (VIDEO)

igraonica

Banjalučku javnost već drugi dan “potresa” skandal iz igraonice za djecu, a u kojoj je jedna majka udarila tuđe trogodišnje dijete, nakon čega je napustila objekat. Roditelji napadnute djevojčice su javno objavili snimak nadzornih kamera iz igraonice, a reagovala je i policija, te je sporni slučaj danas dobio i epilog.

Banjalučka policija identifikovala je ženu koja je napala trogodišnju djevojčicu u banjalučkoj igraonici “Zemlja čuda”.

Iz PU Banja Luka je potvrđeno da su primili prijavu o ovom događaju, te da je identifikovana 36-godišnja Banjalučanka M. Č. koja je počinila prekršaj, a policajci su joj, kako saznajemo, izrekli novčanu kaznu.

Policijskoj upravi Banja Luka se, kako je navedeno, 16. decembra 2017. godine u 13 sati obratila žena koja je prijavila da je njenu maloljetnu kćerku fizički napala nepoznata ženska osoba u igraonici “Zemlja čuda” u tržnom centru “Emporium” u Banjoj Luci.

– Izlaskom na mjesta događaja policijski službenici su utvrdili da je nepoznata ženska osoba, nakon što je vidjela međusobno naguravanje između djece, ušla u prostor za igru i djevojčicu koja se gurala sa njenim djetetom, uhvatila za ruku i odgurnula je. Dijete je nakon toga palo u ograđeni prostor za igru “trampolinu” – pojasnili su u PU Banja Luka.

Oni su istakli i da je danas osumnjičena Banjalučanka M. Č. došla u njihove službene prostorije, te joj je izdat prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.

https://www.youtube.com/watch?v=UkLKSnv7iN8

Na snimku se vidi kako se dvoje djece svađaju, a zatim dolazi vaspitačica i prekida svađu. Zatim majka jednog djeteta koje je učestvovalo u svađi prilazi drugom djetetu, viče na njega, hvata ga za ruku, trese ga, a potom i udara, tako da dijete pada i počinje plakati.

Neki od očevidaca ovog događaja tvrde da se ona ni tu nije zaustavila, te se neprimjerenim rječnikom obratila još nekim prisutnima, a zatim uzela svoje stvari i užurbanim korakom izašla iz objekta.

Nakon što su slučaj prijavili policiji, roditelji napadnutog djeteta snimke iz igraonice ustupili su novinarima.