Crna hronika

Teslić

Maloljetnika tukli, vozili u gepeku, pa ga bacili u kontejner

13/03/2019

Fizički napad na maloljetnika dogodio se jučer i toku je kriminalistička obrada nad licima za koje postoji osnov sumnje da su izvršila navedena krivična djela

 

Više osoba juče je u Tesliću fizički napalo maloljetnika zadavši mu više udaraca u predjelu cijelog tijela, a zatim ga stavili u prtljažnik putničkog automobila i odvezli na drugu lokaciju, gdje su nastavili sa fizičkim napadom, saznaju “Nezavisne”.

“Policijskoj stanici Teslić, juče je prijavljeno da su u Tesliću, više lica fizički napala maloljetno lice iz Teslića, zadavši mu više udaraca u predjelu cijelog tijela, a zatim ga stavila u prtljažnik putničkog automobila i odvezla na jednu a potom na drugu lokaciju sa drugim putničkim automobilom, gdje su nastavljala sa fizičkim napadom. Nakon navedenog, oštećenog su ubacila u kontejner, gdje su ga fotografisala”, saopšteno je iz PU Doboj.

Oštećenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Teslić i istom su za sada konstatovane lake tjelesne povrede.

U toku je kriminalistička obrada nad licima za koje postoji osnov sumnje da su izvršila navedena krivična djela.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Protivpravno lišenje slobode“.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.