Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Akcija "Paket"

Marihuanu brzom poštom poslao iz Doboja u Prijedor, naznačeno da šalje majicu

policija rs (1)

Takođe, na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres stana i automobila koje koristi I.A. iz Doboja prilikom čega je pronađen i oduzet mobilni telefon i određeni iznos novca, nakon čega je i on uhapšen

Dobojlija Ivan A. (21) uhapšen je u akciji “Paket” zbog sumnje da je Prijedorčaninu Davidu H. (25), koji je također uhapšen, brzom poštom poslao paket u kojem je bilo 150 grama marihuane, a naznačeno je da mu šalje majicu, saznaju “Nezavisne“.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, jučer su sa kolegama iz Policijske uprave Prijedor i Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS presjekli su nadziranu isporuku paketa sa materijom koja asocira na marihuanu.

“Paket je 19.aprila od I.A. iz Doboja poslan i trebalo je da putem brze pošte bude dostavljen D.H. iz Prijedora”, navodi se u saopštenju PU Doboj. Istog dana pripadnici Policijske uprave Prijedor uhapsili su D.H. iz Prijedora. “Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Prijedoru izvršen je pretres teretnog vozila brze pošte prilikom čega je pronađen i oduzet paket sa navedenom biljnom materijom, ukupne težine od oko 150 grama”, dodaje se u saopštenju.

Takođe, na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres stana i automobila koje koristi I.A. iz Doboja prilikom čega je pronađen i oduzet mobilni telefon i određeni iznos novca, nakon čega je i on uhapšen.

“I.A je danas uz Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga zajedno sa D.H. predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj, u cilju podnošenja prijedloga Osnovnom sudu u Doboju radi određenja mjere pritvora”, dodaje se u saopštenju.