Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prijedor

Marjanović koji je maltretirao Hodžića pušten na slobodu

renato marjanovic

Marjanović je na svom Facebook profilu objavio snimak na kojem se vidi kako na jednom otpadu u Prijedoru maltretira Hodžića

Renato Marjanović koji je juče uhapšen zbog sumnje da je u Prijedoru maltretirao sugrađanina Azrina Hodžića pušten je na slobodu, ali se protiv njega nastavlja istraga, saznaje Srpskainfo.

Izvor blizak istrazi pojasnio je da je on poslije hapšenja zadržan 24 sata u policijskoj stanici i zatim pušten da se u nastavku predmeta brani sa slobode.

– Poslije dokumentovanja protiv njega će biti podnesen izvještaj zbog krivičnih djela koje je počinio – istakao je sagovornik.

On je pojasnio da je policija danas pretresla kuću i prostorije koje koristi Marjanović u Prijedoru.

Podsjetimo, Marjanović je na svom Facebook profilu objavio snimak na kojem se vidi kako na jednom otpadu u Prijedoru maltretira Hodžića.

Marjanović ga je natjerao da se izvini Srbima što je zalijepio zastavu BiH na prikolicu od svog automobila, te zatim i da odlijepi taj grb, a Hodžić je kazao i da je udario tri puta.

 

https://www.fokus.ba/vijesti/crna-hronika/sokantan-snimak-iz-prijedora-od-azrina-trazio-da-skine-grb-bih-sa-svoje-prikolice-video/1400267/