Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

MUP HNK

Maskirane osobe na M-17 kamenovale automobile hrvatskih registracija

staklo

M. K. iz Širokog Brijega policiji je oko 21:30 sati prijavio da je u Vrapčićima, dok se s prijateljima vraćao iz Vukovara, više mlađih osoba kamenovalo kombi vozilo Renault Trafic, vlasništvo renta cara iz Bijakovića

Mostarska policija u ponedjeljak navečer zabilježila je više slučajeva kamenovanja vozila s hrvatskim registarskim oznakama u naselju Vrapčići, sjeverno od Mostara.

M. K. iz Širokog Brijega policiji je oko 21:30 sati prijavio da je u Vrapčićima, dok se s prijateljima vraćao iz Vukovara, više mlađih osoba kamenovalo kombi vozilo Renault Trafic, vlasništvo renta cara iz Bijakovića.

Pola sata kasnije I. B. iz Korčule, koji je upravljao vozilom Opel Vivaro, vlasništvo Zajednice športskih udruga općine Lumbarda, također je napadnut kamenjem u Vrapčićima.

Policijskoj stanici Mostar Sjever S. Ć. iz Vrapčića prijavio je da je grupa od desetak mlađih muških osoba s kapuljačama na glavama, na magistralnoj M-17, u blizini Veležovog stadiona u Vrappčićima, kamenjem napala i oštetila putničko vozilo s hrvatskim registarskim oznakama, njemu nepoznate marke i boje.

Na mjesto događaja upućena je patrola policije i poduzete su potrebne mjere, priopćeno je iz kantonalnog MUP-a.