Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Banja Luka

Masovna tuča u kafiću, petorica krenula na dvojicu

aaaa

Nakon ovog incidenta, uz policiju, intervenisali su i ljekari Službe hitne medicinske pomoći, koji su medicinski zbrinuli povrijeđene

U masovnoj tuči, koja se u noći između subote i nedjelje dogodila u kafiću “Mocart” u Banjoj Luci, povrijeđeno je sedam učesnika tog obračuna, saznaju “Nezavisne novine”.

Nakon ovog incidenta, uz policiju, intervenisali su i ljekari Službe hitne medicinske pomoći, koji su medicinski zbrinuli povrijeđene.

Kako “Nezavisne” nezvanično saznaju, dosadašnjom istragom utvrđeno je da su u obračunu učestvovala dvojica mladića sa jedne, te petorica sa druge strane.

“Svima njima ljekarska pomoć ukazana je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske”, kazali su naši sagovornici.

Danijela Mučibabić, portparol Policijske uprave Banja Luka, rekla je da je na mjestu događaja izvršen uviđaj, te obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

“U toku je rad na utvrđivanju činjeničnog stanja u vezi sa ovim događajem, te utvrđivanju odgovornosti učesnika”, rekla je Mučibabićeva.