Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Blagaj

Masovna tuča u noćnom klubu tokom nastupa pjevačice iz Srbije, objavljen je snimak

Foto: Screenshot/Facebook

Objavljen je i snimak iz kluba nakon tuče na kojem se vide prevrnuti stolovi, razbijene čaše, flaše…

U četvrtak je u ranim jutarnjim satima došlo do masovne tuče u noćnom klubu Aqua Park Havana u Blagaju kod Mostara.

U ovom klubu održavao se koncert pjevačice Tanje Savić koji je, prema pisanju portala Mostar Danas, prekinut.

Objavljen je i snimak iz kluba nakon tuče na kojem se vide prevrnuti stolovi, razbijene čaše, flaše…

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona su kazali da jeste došlo do tuče, ali da nije korišteno vatreno oružje, što su bile nepotvrđene informacije koje su kružile, te da nije bilo povrijeđenih.

Naknadno su iz MUP-a HNK poslali saopćenje da je dežurnim službama dvije policijske stanice u 1.45 sati telefonom više građana prijavilo da je u toku masovna tučnjava ispred jednog kluba u Blagaju.

Na mjesto događa upućena je patrola policije i ispomoć Jedinice operativne podrške koji su situaciju stavili pod kontrolu.

-Za sada je utvrđeno da su u tuči učestvovali A.C. (1997), te izvjesni B.T. i R.C. koji su napustili lice mjesta. Obavljen je razgovor sa svjedocima, te s A.C. koji je odbio ljekarsku pomoć. Slijedi daljnji rad po prijavi – naveli su iz MUP-a HNK.

⚠️ 𝗨𝗣𝗥𝗔𝗩𝗢‼️ 𝗣𝗢𝗡𝗢𝗩𝗢 𝗣𝗥𝗘𝗞𝗜𝗡𝗨𝗧 𝗞𝗢𝗡𝗖𝗘𝗥𝗧 𝗨 𝗛𝗔𝗩𝗔𝗡𝗜‼️ Prema neslužbenim informacijama nakon tuče, kao i prošli put, korišteno je oružje. Mnogobrojni specijalci su trenutno na licu mjesta, a evo kako trenutno izgleda dvorana u Blagaju.Video: harisc1

Posted by Mostar Danas on Wednesday, April 10, 2024