Crna hronika

Uhapšen u nedjelju

Mladić osumnjičen da je autom pokušao ubiti komšiju

20/09/2021
Ilustracija

Pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Prijedor preduzete su sve potrebne istražne radnje u cilju pribavljanja dokaza i utvrđivanja okolnosti izvršenja krivičnog djela

Dvadesetosmogodišnji N.V. iz Kozarske Dubice osumnjičen je da je pokušao ubiti komšiju M.T. (35) kojem je autom nakon svađe nanio povrede, pišu Nezavisne novine.

Sve se desilo tokom vikenda oko jedan sat iza ponoći nakon svađe.

“Službenici Policijske uprave Prijedor, u nedjelju su lišili slobode N.V. iz Kozarske Dubice zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ubistvo u pokušaju. Osumnjičeni se tereti da je navedenog dana oko 01,15 sati u Kozarskoj Dubici, nakon verbalne svađe sa licem M.T. iz Kozarske Dubice, vozilom marke „Mercedes“ istom nanio tjelesne povrede”, navode iz prijedorske policije.

Pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Prijedor preduzete su sve potrebne istražne radnje u cilju pribavljanja dokaza i utvrđivanja okolnosti izvršenja krivičnog djela.

“Vozilo kojim je počinjeno krivično djelo je oduzeto, a osumnjičeni N.V. je uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predat u nadležnost postupajućeg tužioca Okružnog javog tužilaštva Prijedor”, dodaje se u saopštenju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.