Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mostarska policija uhapsila osobu koja je ženi ukrala torbu

mup-policija -ZHZ-ZHK

Pripadnici Policijske uprave Mostar brzom su intervencijom uhapsili osobu koja je jučer u 17:50 sati ukrala ženi torbicu dok se kretala Ulicom kneza Domagoja.

„Ubrzo nakon prijave, patrola policije je u parku Zrinjevac pronašla osobu koja je odgovarala opisu počinitelja, a utvrđeno je da je riječ o osobi A.M.(1980). Kod istoga je pronađen novac, lišen je slobode, a o svemu je upoznat Odjel krim. policije, kao i tužitelj“, navodi se u priopćenju iz županijskog MUP-a.

Jučer je na području Mostara izvršena i provala u trgovačku radnju „CM“ u Dubrovačkoj ulici. Uviđaj je izvršen i istraga je u toku.

Pripadnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ-a u četvrtak su u 13 sati, zajedno sa pripadnicima PU Čapljina, izvršili pretres kuće u Ul. Stjepana Tomaševića u Čapljini koju koristi osoba R.V. (1974) iz Čapljine.

Tom prigodom pronađeno je i oduzeto više stabljika koje svojim izgledom podsjećaju na opojnu drogu „marihuana“, zatim nekoliko paketića sa sadržajem suhe zeljaste tvari, vagu , opremu za proizvodnju, ručnu bombu i oko 100 komada municije.

Osoba je lišena slobode i nad njim je izvršena kriminalistička obrada, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u saopćenju.