Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prilikom rutinske kontrole

Mostarska policija u akciji, uhićeni provalnici

privodjenje-kradljivac-tuziteljstvo2- hercegovina info

Ove dvije osobe su privedene u službene prostorije Policijske uprave Mostar, dok su otuđene stvari vraćene vlasnicima

Operativnim radom na terenu, tijekom nedjelje su službenici policije došli do saznanja o mogućim izvršiteljima kaznenih djela “provala u vozila”, a koja su se dogodila u noći sa subote na nedjelju (6./7. kolovoza 2022.).

Policajci su na benzinskoj pumpi na Novoj gradskoj magistrali, nedaleko od Doma zdravlja, zaustavili vozilo Kia kojim je upravljala osoba J.S. (1999.). Sa vozačem se u vozilu nalazila i osoba A.S. (1977.), dok su policijski službenici na zadnjem sjedištu navedenog automobila uočili predmete koji su otuđeni u pomenutim provalama.

Ove dvije osobe su privedene u službene prostorije Policijske uprave Mostar, dok su otuđene stvari vraćene vlasnicima. O ovome je upoznat nadležni tužitelj i odjel kriminalističke policije, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije (HNŽ).

Tijekom ponedjeljka, J.S. i A.S. su dovedeni u Tužiteljstvo HNŽ gdje su ispitani u svojstvu osumnjičenih na navedene okolnosti. Također, automobil u kojem su pronađene ukradene stvari je privremeno izuzet u krug Policijske uprave Mostar, javlja hercegovina.info.