Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mostarskog policajca prijavili za zlostavljanje djevojčice

policija_mostar

Nakon što je nedavno suspendiran jer su mu, kako je tada rečeno u MUP-u,  u uzorcima krvi i urina našli amfetamin, jedan inspektor u MUP-u HNŽ-a sada se suočio s novim ozbiljnim optužbama jer su ga, prenose mediji, roditelji 13-godišnje djevojčice u Mostaru prijavili da im je zlostavljao kćerku.

Dnevni list piše kako nitko u MUP-u slučaj nije htio službeno potvrditi, no pozivajući se na izvor upućen u istragu, objavili su kako je ovaj inspektor prijavljen da je zajedno s jednim prijateljem bludničio nad dvjema maloljetnicama, od kojih mlađa ima samo 13 godina.

Tereti ih se da su se sporne večeri vozili automobilom kada su sreli dvije djevojčice s kojima se, navodno, odranije poznaju. Nakon toga otišli su u jedan stan.

Spomenutog policajca nedavno su kolege iz MUP-a prozivali zbog droge, ali i da je surađivao s osumnjičenima za razna kaznena djela

„Valjda su pili te nečim omamili maloljetnice, vjerojatno ekstazijem. Prema njihovim izjavama, bilo je diranja po stidnim dijelovima tijela, bez opiranja i na tome se sve završilo.

Kasnije je jedna, kad se otrijeznila roditeljima ispričala ovaj slučaj i oni su pokrenuli i prijavili ovaj slučaj, odnosno podnijeli su kaznenu prijavu Tužiteljstvu“, rekao je izvor upućen u istragu.

Inače, spomenutog policajca nedavno su kolege iz MUP-a prozivali zbog droge, ali i da je surađivao s osumnjičenima za razna kaznena djela, ali s druge strane, pojedinci koji su tada bili uhićeni, tvrdili su da se ovom policajcu podmeće te da je riječ o običnim frakcijskim borbama u MUP-u.