Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Motociklista poginuo u sudaru sa dva automobila

30/05/2015

U mjestu Stara Bila, na magistralnoj cesti M5 u općini Vitez, danas oko 13:00 sati došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

U saobraćajnoj nesreći sudjelovala su dva vozila – Ford Focus i Chervolet, te jedan motocikl, prilikom čega je motociklista (1986) smrtno stradao.

Uviđaj saobraćajne nezgode je završen. Na pomenutoj dionici saobraća se ponovo nesmetano, javili su iz Bosanskohercegovačkog automoto kluba (BIHAMK) u izvještaju u 16:30 sati.

„Na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi obavezno je poštivanje postavljene signalizacije, a izdvajamo putne pravce: Tuzla-Šićki Brod, Doboj-Gračanica, Čapljina-Stolac, Jajce- Banja Luka, Tuzla-Bijeljina i Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje. Na autoputu A-1, na petlji Sarajevo sjever izvode se radovi na redovnom održavanju (košenje trave u razdjelnom pojasu), tako da se saobraćaj preusmjerava iz preticajne u voznu traku. Na autoputu Bosanska Gradiška-Banja Luka na lokalitetu Kutlešin Gaj zbog radova na sanaciji klizišta saobraća se jednom trakom“, saopšteno je iz BIHAMK-a.

Na GP Doljani na izlazu iz BiH čeka se oko sat. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 20 minuta. Zbog radova u Hrvatskoj, na snazi zabrana saobraćanja za teretna motorna vozila na GP Brčko-Gunja.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.