Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

potvrđeno

MUP KS: Uhapšene su dvije osobe u blizini Ambasade SAD-a

mup ks

Kako prenose mediji, uhapšeni se dovode u vezu s ubistvom Miloša Ostojića (1989.) koje se dogodilo sinoć u Istočnom Novom Sarajevu

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo uhapsili su danas dvije osobe u Sarajevu u blizini Ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

Glasnogovornica MUP-a KS Suvada Kuldija potvrdila je Feni da su policajci po zahtjevu Policijske uprave Istočno Sarajevo kontrolisali vozilo, te priveli dvije osobe koje će biti predate u nadležnost Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Kako prenose mediji, uhapšeni se dovode u vezu s ubistvom Miloša Ostojića (1989.) koje se dogodilo sinoć u Istočnom Novom Sarajevu. Mediji su također objavili kako su kod zgrade Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Sarajevu danas su uhapšeni mladić i djevojka u automobilu nikšićkih registarskih tablica.

Podsjećamo, oko 23.05 sati, u Karađorđevoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu, za sada nepoznata osoba pucala je na Ostojića i nanijela mu teške tjelesne povrede, od kojh je nedugo zatim preminuo u bolnici u Istočnom Sarajevu.