Crna hronika

Kod Šipova

Muškarac podlegao nakon što je drvo palo na njega

05/10/2020
Ilustracija

Policija je utvrdila da je prilikom obaranja jednog stabla, drvo palo na H.H. koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede, od kojih je kasnije preminuo

Halil H. (52) iz Travnika, nastradao je u petak kod Šipova kada je pri sječi šume drvo palo na njega i nanijelo mu ozbiljne povrede usljed kojih je podlegao, potvrđeno je za “Nezavisne”.

Muškarac je kobnog dana radio na sječi drva sa još jednom osobom, za privatnu šipovačku firmu.

Policijskoj stanici Šipovo, u petak oko 11.25 sati iz lokalnog Doma zdravlja prijavljeno je da im je dovezena osoba H.H. iz Travnika sa tjelesnim povredama opasnim po život.

Usljed zadobijenih povreda muškarac je i preminuo.

Kako su naveli iz Policijske uprave Mrkonjić Grad policija je utvrdila da je prilikom obaranja jednog stabla, drvo palo na H.H. koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede, od kojih je kasnije preminuo.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Policijske stanice Šipovo, a o događaju je obaviješten i inspektor zaštite na radu.

Takođe je o svemu obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio obdukciju tijela, te da se preduzmu i sve druge mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja.

Komentari

Autor: Nezavisne novine

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.