Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Panika u bh. gradu

Muškarac u tamnom automobilu mamio djevojčice nudeći im slatkiše

skola otmica
Foto: Ilustracija

Inspektori su izašli na lice mjesta, obavili više informativnih razgovora i pokušavaju potvrditi ove navode prijave.

Derventska policija istražuje prijavu da je nepoznati muškarac prilazio učenicama kod Osnovne škole u mjestu Mala Sočanica i djevojčice pozivao u svoje vozilo i nudio im čokoladice, potvrđeno je za Srpskainfo.

Prema nezvaničnim saznanjima učenice su to sve prijavile učiteljici koja je odmah obavijestila policiju o ovom slučaju.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez rekla je da je policiji prijavljeno da je u 1. i 2. novembra uočen tamni automobil sa kojim je upravljao nepoznati muškarac, a koji je nudio prevoz djeci do kuće, te istima davao čokoladice.

– Shodno ovoj prijavi policija će intenzivirati obilazak navedenog područja, a sve u cilju preventivnog djelovanja i eventualnog sprečavanja negativnih pojava – rekla je Kerkezova.
Kako Srpskainfo saznaje, riječ je maloj školi, gdje su učenice prijavile policiji da se pored njih zaustavljalo tamno vozilo koji je vozio muškarac srednjih godina, crne duže kose.

– One su učiteljici ispričale da im je taj muškarac nudio čokoladice i da ih odveze kući, a kada su one odbile on se vraćao iz pravca iz kojeg je došao. Učiteljica je odmah to sve prijavila policiji – pojasnio je naš izvor.

Inspektori su izašli na lice mjesta, obavili više informativnih razgovora i pokušavaju potvrditi ove navode prijave.

– U vrijeme kada je prijavljen slučaj bio je svetac i bilo je dosta ljudi iz inostranstva koji su bili u ovom mjestu. Detaljno će biti istraženo da nije neko od njih mamio djevojčice u auto – dodao je izvor blizak istrazi.