Tragedija u Velikoj Kladuši

Muškarac ubio punicu, ranio suprugu, pa pucao sebi u glavu

policija13 (1)

Uviđaj o ovoj tragediji još traje, a prema do sada prikupljenim informacijama s kojima raspolaže policija muškarac je danas oko 12 sati pred porodičnu kuću supruge došao zbog bračnih razmirica

U mjestu Johovica kod Velike Kladuše, danas je muškarac (39) ubio punicu (49) , dok je teško ranio suprugu (25), potvrđeno je za Fokus u Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

S. D.

Kako nam je rečeno u MUP-u USK-a, muškarac koji je izvršio ubistvo, te pokušaj ubistva potom je otišao do svoje kuće i pucao sebi u glavu. I on i njegova supruga prevezeni su u Kantonalnu bolnicu “Dr.Irfan Ljubijankić” u Bihaću, gdje je žena zbrinuta u teškom stanju, a muškarac je u međuvremenu preminuo, rečeno je Fokusu u MUP-u USK-a.

Uviđaj o ovoj tragediji još traje, a prema do sada prikupljenim informacijama s kojima raspolaže policija muškarac je danas oko 12 sati pred porodičnu kuću supruge došao zbog bračnih razmirica, zbog kojih ga je supruga ranije napustila, a on je insistirao na tome da se ona vrati u njihov dom.

O ovom događaju obaviješteno je i Kantonalno tužilaštvo u Bihaću.