Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Crnogorska policija

Na granici BiH “pao” sa 150 kilograma skanka, droga bila namijenjena kupcu iz Njemačke

skankcg (1)

U tovarnom dijelu vozila, pored uredno prijavljene robe za izvoz, pronađena su 53 pakovanja sa sadržajem opojne droge skank ukupne težine 150 kilograma

Crnogorska policija u utorak je na graničnom prelazu Ilino brdo na granici sa BiH spriječila pokušaj krijumčarenja 150 kilograma opojne droge skank u teretnom motornom vozilu.

Danas u 12.30 sati na granični prelaz na izlazu iz Crne Gore pristiglo je teretno motorno vozilo nikšićkih registarskih oznaka kojim je upravljao P.V. (65), a koji je prevozio kovani čelik u vrijednosti od 25.637 eura za kupca iz Njemačke, saopćeno je iz Uprave policije Crne Gore.

Ovo vozilo je preko graničnog prelaza Ilino brdo trebalo da napusti carinsko područje Crne Gore.

U tovarnom dijelu vozila, pored uredno prijavljene robe za izvoz, pronađena su 53 pakovanja sa sadržajem opojne droge skank ukupne težine 150 kilograma.

P.V. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić, koji su izvršili uviđaj, predali su P.V. na dalju nadležnost službenicima Sektora za borbu protiv kriminala, stoji u saopćenju.