Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bijeljina

Na kuću odbornika stranke Jelene Trivić bačena bomba, prijavljeno da je bilo i pucnjave

Foto: InfoBijeljina

Iz Policijske uprave Bijeljina je saopšteno da su od građana dobili prijavu da je na području Bijeljine došlo do upotrebe vatrenog oružja u više navrata

U bijeljinskom naselju Pet jezera ispred kuće Milana Bujinovića, samostalnog odbornika koji se priključio Narodnom frontu u Gradskoj skupštini Bijeljina, pronađena je neeksplodirana bomba, javlja televizija BN.

Kako se aznaje na licu mjesta, te večeri Bujinovićev sin se potukao sa grupom mladića iz Ugljevika ispred jednog kluba u Bijeljini.

Pratili su ga do njegove kuće i poslije izvjesnog vremena su ga zvali da izađe, i kako se saznaje, jedan od mladića iz te grupe je uperio pušku u Bujinovićevog sina, a drugi je bacio bombu u dvorište, koja na sreću, nije eksplodirala.

Iz Policijske uprave Bijeljina je saopšteno da su od građana dobili prijavu da je na području Bijeljine došlo do upotrebe vatrenog oružja u više navrata, kao i da je bačena eksplozivna naprava koja nije aktivirana.

Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do identiteta počinilaca krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti za kojima se traga, saopštili su iz policije.